nuxoe.com logo

Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kurs Programı


Okulumda hafta sonu veya hafta içi yapılan Destekleme ve yetiştirme kurslarında kullandığım Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kurs Programını bu yazımızda paylaşıyorum. Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kurs Programında yapılması gereken kurs başvurularında toplanan kurs başvuru dilekçelerini bu excel dosyasındaki alt sayfalarda bulunan çalışma sayfalarına yazmak. Burada dikkat edilmesi gereken daha önceden belirleyeceğiniz derslerden oluşan belirlenen gruplar olması lazım. Bu guruplara göre çalışma sayfalarına öğrenci adı- soyad - numara ve en önemlisi seçtiği derslerin ders bölümüne TİK işaretinin konulması. Bu tik işareti önemli.
Bu bölümleri yaptıktan sonra;
Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kurs Programında

  DENEME sayfasına geçiş yapmamız.
Resimden de görüldüğü gibi bu bölümde ders bölümünden tik işareti seçili olan öğrencilerin oluşturacaği bir sınıf listesi almak.  Bu bölüm işte en önemli bölüm. Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kurs Programında ben kendi okulumda bu bölümü devam devamsızlık bölümü için kullanıyorum.
Çıktı alabilmek için, sayfanın sağ üstünde Düğme 1 düğmesine tıklamanız. ve karşınıza Grup ve Ders seçin diye bir bölüm gelecek.
Bu bölümde sol taraftaki bölümde bütün çalışma listeniz listelenecek.
Sağ bölümde hazır kayıtlı olan Ders isimleri yer alacak.
Bu yapacağınız grup bölümünden bir grup- ders bölümünden bir ders seçip AKTAR düğmesine tıklamanız. Grup sayfasından belirlenen derslerin tik i olan öğrenciler listelenecek, sadece sizin yapmanız gereken ÇIKTI almak.


 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Mesajlar (1)

Halil DENİZ
Halil DENİZ dedi ki: 4/16/2018 10:14:21 AM

Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Elinize sağlık Yusuf Bey

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler